/*Menu hide on click outside*/
Published
17. September 2020
Location
Sweden
Job Type
City
Stockholm

Description

ArbetsuppgifterArbeta mitt i city nära Saltsjön i en maritim atmosfär!

Scandic Sjöfartshotellet har ett centralt läge på Södermalm och är den perfekta utgångspunkten för de som vill upptäcka Stockholm. Våra gäster kan shoppa i unika butiker eller ta Djurgårdsfärjan till Skansen och Vasamuseet eller utforska Gamla Stans gränder och titta på Högvakten vid slottet. Efter att ha utforskat stadens sevärdheter kan våra gäster koppla av i bastun eller rensa hjärnan i gymmet. Om vädret tillåter serveras även mat och dryck på vår takterrass, med en fantastisk utsikt över Saltsjön.

Vi som arbetar på Sjöfartshotellet är ett sammansvetsat team som samarbetar och har god gemenskap. Hos oss man har roligt på jobbet varje dag. Nu söker vi dig som vill vara med oss och skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster!
Nu söker vi en kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.
Dina arbetsuppgifter som kock:

Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
Coacha praktikanter och nya kollegor.
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Sjöfartshotellet ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.
Erfarenheter du tar med och delar med oss

Relevant utbildning och/eller minst tre års erfarenhet av kockyrket.
God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.
Information om tjänsten:

Det här är en tillsvidareanställning på deltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Sjöfartshotellet.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

Avdelingsleiar   Sweden new
17. June 2021
Kinomedarbeidar   Sweden new
10. June 2021
Are you sure you want to delete this file?
/