/*Menu hide on click outside*/
Published
18. September 2020
Location
Denmark
Job Type
City
Copenhagen

Description

Hundested Skole søger en behandlingspædagog med specialpædagogisk viden og behandlingserfaring til vores dagsbehandlingstilbud, og vi søger ligeledes en specialpædagog som skal indgå i samme tilbud i en støtte funktion.

Inkluderende Dagsbehandling er et behandlingstilbud til børn, der går i almen skole og samtidig er visiteret til en behandlingsindsats på baggrund af psykosociale problemstillinger. En del af vores arbejde foregår i barnets klasse.

Vi arbejder ud fra den neuroaffektive tilgang og benytter bl.a. Theraplay lignende aktiviteter og Sunshine Circle forløb. Det er en forudsætning for arbejdet i Inkluderende Dagbehandling, at behandlingspædagogen har eller tager grundforløbet i Theraplay og Sunshine Circle samt et MIM kursus, og at man teoretisk arbejder ud fra den neuroaffektive udviklingspsykologi.

Det forventes, at man løbende modtager undervisning og holder sig ajourført med teorien. Indsigt og empati i arbejdet med børn med psykosociale problemstillinger og stærke relationelle kompetencer samt evnen til at kunne mentalisere, er vigtige forudsætninger i vores arbejde.

Vi forventer, at du;

er fagligt velfunderet og velformuleret i såvel skrift som tale

har relevant uddannelse og erfaring indenfor arbejdet med sårbare og udsatte børn samt deres familier

kan indgå i et tæt og forpligtende teamsamarbejde med resten af skolens medarbejdere, for at kunne skabe helhed og sammenhæng i børnenes dag på skolen

er struktureret og dygtig til at dokumentere dit arbejde skriftligt

er dygtig i relationsarbejdet med børn og forældre

har erfaring med supervision og kollegial sparring

er erfaren i tværfagligt samarbejde

er stærk i teamsamarbejdet.

Vi tilbyder;

et team som pt. består af 1 behandlingspædagog, 2 specialpædagoger og 1 lærer samt 1 fast tilknyttet psykolog og familiebehandler, der arbejder tæt sammen for trivsel, inklusion og udvikling af 5 børn

en arbejdsplads på en lokal folkeskole placeret i skønne omgivelser

en arbejdsplads med stor indflydelse på eget arbejde, hvor du har plads til at sætte dit eget præg

et tæt samarbejde med dygtige og kompetente kolleger

Behandlingspædagogen er en 35 timers stilling, og specialpædagogen en 29 timers stilling. PT følger Inkluderende Dagsbehandling skoleugerne, og derfor ligger timerne fordelt på 42 uger på årsbasis.

Hundested Skole

Hundested Skole er en nytænkende og kreativ folkeskole, rig på traditioner og med blandt andet egen skolehave og maritime nyttehaver. Vi er ved at blive certificeret Unicef Rettighedsskole, det betyder at vi i hverdagen har stort fokus på elev-inddragelse og medbestemmelse.

Vi har en rig natur med hav, fjord, klitter, marker, skove og enge. Det er en stor og vigtig del af elever, pædagoger og læreres hverdag. Skolens værdier er formuleret i syv pejlemærker, som vi sammen udfolder og udvikler året rundt. På Hundested Skole vil elever, lærere, pædagoger og forældre:

Udforske, begejstre, deltage, skabe, stræbe, erobre, sammen!

Vores 85 medarbejdere har mange forskellige kompetencer og interesser – og alle har de et stort hjerte for skolen, lokalsamfundet og den enkelte elev. Vores 630 elever er skønne, sjove og nysgerrige, og vi arbejder altid ud fra et inkluderende perspektiv.

Kontakt

Hvis du er blevet nysgerrig og har fået lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte 'Faglig leder Anthony Verniere på Tlf.:47 97 16 09.

Løn- og ansættelsesforhold

Efter gældende overenskomst samt principper for Ny løn.

Ansøgningsfrist

Torsdag den 29. september klokken 08.00. Vi forbeholder os ret til at afholde løbende samtaler.

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha
Are you sure you want to delete this file?
/