/*Menu hide on click outside*/
Published
19. December 2020
Expires
Never
Location
Denmark
Job Type
City
Copenhagen
Page Views
7

Description

Fritidscenter Strand er et fritidscenter som praktiserer fritids- og ungdomsklubaktivitet på Amager fordelt på fem matrikler.

(Det maritime ungdomshus Amager Strand, Københavns gokartbane, Fritidsklubben Kongovej, Fritidsklubben Marengovej og Ungdomsklubben Store Krog).
Barselsvikar, pædagog/klubmedarbejder søges til Fritidscenter Strand – Det Maritime Ungdomshus/Amager Strand.
På afdelingen i Det Maritime Ungdomshus/Amager Strand er mange af vores aktiviteter koncentreret på vandet i sommermånederne, med f.eks. jollesejlads, havsvømning, windsurfing, kano/kajakroning, fiskeri m.v. I vinterhalvåret er aktiviteterne mere klubtraditionelle. Fritidsklubben er pt. normeret til 85 børn, og vores ungdomsklub er normeret til 50 unge. Der er pt. 150 fritidsklubbørn indskrevet på matriklen og ca. 80 UK-unge.
Fritidsklubbens åbningstid er mandag-torsdag fra kl. 13.30-17.30 (Fredag 13.30-17.00).
Juniorklubbens åbningstid er tirsdag og onsdag fra kl. 17.30-20.00.
Ungdomsklubbens åbningstid er mandag-torsdag fra kl. 18.00-22.00.
Vi søger
En barselsvikar (klubmedarbejder/pædagog), 32 timer ugentligt med start den 15. januar 2021 eller snarest derefter. Vikariatet slutter når den barslende medarbejder vender tilbage.
En medarbejder som gerne må have erfaringer med vandaktiviteter, men i høj grad også har mod på at varetage mere klassiske klubaktiviteter (kreaværksted, spil, fysiske aktiviteter/sport, udeliv m.m.) sammen med praktiske opgaver som bl.a. at have det overordnede ansvar for klubbens madordning og vores kreaværksted.
Du skal også have et særligt fokus på det pædagogiske arbejde med pigegrupperne. Stillingen indebærer en ugentlig aftenvagt (kl. 18-22) i vores ungdomsklub. Derudover indebærer stillingen en ugentlig vagt, onsdage kl. 17.30-20.00 i vores Junior Klub, som har til huse på Messinavej. Sidst, men ikke mindst, må det forventes at der indgår diverse aftenmøder og weekendarrangementer hen over året i stillingen.
Vi forventer, at du:
Ved ansøgning forholder dig til annoncen
Er ansvarlig og selvstændig og kan bidrage med ideer og visioner for hverdagen
Er indstillet på at støtte op om arbejdet med maritime aktiviteter, herunder aktiviteter på land for de børn som ikke er i gang med vandaktiviteter (F.eks. Krea, bål, sportsaktiviteter mm.)
Har gode idéer til og mod på arbejdet med særligt pigegrupper
Kan svømme og er indstillet på at tage bassinprøven for pædagogisk personale som udøver vandaktiviteter og badning med børn, fra strand eller svømmehal – se evt. link for yderligere information: https://nemboern.kbhbarn.kk.dk/FrontEnd.aspx?id=24018553
Har en god kommunikationsevne til børn, forældre, kollegaer og andre samarbejdspartnere
Vil engagere dig i børnenes færden og fordybe dig i aktiviteter med børn
Ikke er bleg for at tage fat på praktiske opgaver
Er indstillet på indimellem at have lange arbejdsdage, ugentlige aftenvagter og er fleksibel i forhold til arbejdstider
Genkender du dig selv i ovenstående, så send os din ansøgning, CV, samt evt. dokumentation for uddannelse og tidligere ansættelse.
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med LFS.
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås ved telefonisk henvendelse til pædagogisk leder Rasmus Knudsen på 2494 0352. Rundvisning kan kun ske i forbindelse med en evt. samtale.
Søg via nedenstående link senest mandag den 4. januar 2021

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha
Are you sure you want to delete this file?
/