/*Menu hide on click outside*/
Published
8. June 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg

Description

Vi søger uddannede Tekniske Isolatører snarest – både montører og overmontører. Vi kan tilbyde dig en alsidig hverdag med spændende udfordringer over det meste af Skandinavien indenfor marine & offshore, samt industri- og boligbyggeri.

Baggrund som Teknisk Isolatør

Har du har en baggrund som teknisk isolatør og en solid erfaring inden for branchen så er du måske en af vores nye montører eller overmontører. Du skal være ansvarsfuld, kvalitetsbevidst og service minded. Du skal kunne arbejde målrettet, planlægge opgaven med fokus på detaljen og formå proaktivt at bevare overblikket i processen. Du tager ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs.

Vi tilbyder

I Nytech Isolering A/S bliver du en del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed i udvikling, hvor omgangstonen er uformel.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job med en afvekslende hverdag, hvor du selv er med til at planlægge dine opgaver. Vi kan tilbyde frihed under ansvar, hvor selvstændighed er et nøgleord.
Du vil få en alsidig rolle som montør eller overmontør, afhængig af din erfaring, dine kvalifikationer, samt evne til at løse de uddelegerede opgaver.

Derudover kan vi tilbyde:
Udviklingsmuligheder
Efteruddannelse
Godt arbejdsmiljø
God løn med pension
Firmabil
Spørgsmål og ansøgning.
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Carsten Mols Poulsen på telefon 40981239.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

Are you sure you want to delete this file?
/