/*Menu hide on click outside*/
Published
8. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Deadline
28. May 2021

Description

Er du ambitiøs og struktureret med interesse for økonomi og de finansielle markeder? Så er det muligvis dig, vi søger som studentermedhjælper til varetagelsen af en række opgaver i vores Back og Middle Office funktion.

Om jobbet

Du tilbydes et spændende og udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en travl og specialiseret funktion i Finance. Du indgår i et dynamisk team med to kolleger i Back- og Middle Office funktionen. Du kommer til at følge hele flowet for en finansiel transaktion og vil på sigt opnå en god forretningsforståelse og erfaring i en finansiel virksomhed. Hverdagen byder på tæt samarbejde på tværs af afdelinger og funktioner, stor variation af opgaver samt opgaver af mere rutinepræget karakter.

Du kommer i praksis til at arbejde med:

 • Godkendelse af finansielle handler
 • Udførelse og vedligeholdelse af daglige kontroller
 • Daglig opgørelse og udveksling af sikkerheder
 • Rentefastsættelser og Mark-to-Market-justeringer
 • Optimering og forbedring af interne processer via VBA og SQL
 • Diverse ad hoc-opgaver

Hvem er du?

Du er studerende på en akademisk uddannelse indenfor økonomi, regnskab eller anden relevant retning. Ideelt er du 3. års bachelor studerende eller har som minimum et par år tilbage på studiet. Du motiveres af at være en del af et professionelt miljø, hvor du tydeligt kan se samspillet mellem din funktion og den samlede forretning.

Du er derudover:

 • Proaktiv, og din analytiske tilgang gør dig i stand til at have et kritisk blik på dine opgaver
 • Arbejder struktureret og føler stort ansvar for dine ansvarsopgaver
 • God til at kommunikere
 • En solid IT-bruger
 • Socialt anlagt og trives i en organisation, hvor der lægges vægt på vidensdeling og et godt kollegialt fællesskab

Kendskab til VBA vil være en fordel, men er ikke et krav.

Vi forestiller os, at du kan arbejde 15 timer om ugen fordelt på 2-3 dage. Vi er naturligvis fleksible i forbindelse med eksamensperioder.

Danmarks Skibskredit

Siden 1961 har Danmarks Skibskredit ydet lån til den maritime sektor. Vi er en velkonsolideret virksomhed med ca. 80 medarbejdere bosiddende i hjertet af København. Vi finansierer i dag næsten 800 skibe og arbejder for at servicere vores kunder i rederibranchen i hele verden med skibsfinansiering. Vores kultur er præget af høj faglighed og professionalisme. Vi lægger vægt på værdier som troværdighed og ordentlighed. Arbejdsdagen er præget af en god og uformel atmosfære, hvor alle kender alle og hjælper hinanden. Derudover er vi kendetegnet ved en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Kontakt og ansøgning

Vi læser ansøgninger løbende, så send din ansøgning, CV og karakterblad allerede i dag og senest den 28. maj 2021. Opstart er hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig på den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Specialist Mikkel Christian Andresen på tlf. 3374 1070. Vi glæder os til at høre fra dig.

Related Jobs

Field Service Engineer   Norway new
26. September 2021
25. September 2021
25. September 2021
25. September 2021
Global Tool Developer   Denmark new
25. September 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com