/*Menu hide on click outside*/
Published
14. December 2020
Expires
Never
Location
Denmark
Job Type
City
Karup
Page Views
1

Description

Vil du være hovedansvarlig for Søværnets bidrag til sikkerhedssamarbejde og stabiliseringsindsatser ude i verden? Så er du måske den nye stabsofficer i Søværnskommandoens Planlægningssektion (N5).

Om os

Planlægningssektionen (N5) i Søværnskommandoen opererer ud fra Karup.

Sektionen består af en CH og NK samt stabsofficerer i Fleet Plans, Operationer, Maritime luftoperationer og Maritimt Sikkerhedssamarbejde.

N5 er overordnet ansvarlig for programlægning og aktivitetsstyring af Søværnets styringsinteressante aktiviteter. N5 er ligeledes ansvarlig for opstilling af det operative planlægningsgrundlag for styrkeproduktion, beredskaber og indsættelser. Herunder fastsættelse af krav og prioriteringer ud fra et policymæssigt, styrkeproduktionsmæssigt og udviklingsmæssigt perspektiv.

Om stillingen

Stillingen der er til besættelse, er stillingen som stabsofficer med ansvar for Maritimt Sikkerhedssamarbejde.

Du vil være ansvarlig for følgende opgaver:

- Direktivgivning til Søværnets bidrag til stabiliseringsindsatser og kapacitetsopbygning i regi af Freds- og Stabiliseringsfonden

Indhentning og videredeling af viden og erfaring indenfor området.
Deltagelse i sikkerhedskonferencer, møder og øvelser relateret til maritimt sikkerhedssamarbejde og maritime stabiliseringsindsatser.
Bidrag til J9s planlægning, udvikling, gennemførelse og evaluering af stabiliseringsindsatser og kapacitetsopbygning

Du vil arbejde med et bredt udsnit af emner under koordineringen af Søværnets stabiliseringsindsatser (målbeskrivelser, direktiver, projektbeskrivelser, budgetter, diplomatiske og politiske forhold m.m.).

Du vil igennem dit arbejde få et endnu dybere kendskab til specifikke maritime sikkerhedsudfordringer ude i verden.

Stillingen kræver deltagelse i en del møde- og konferencevirksomhed, hvilket inkluderer en del tjenesterejser til udlandet. Du vil blive tilbudt relativt stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid og arbejdssted, idet det vigtigste er at du løser dine opgaver med højest mulige kvalitet.

Stillingen indgår i Søværnskommandoens føringsstab og kan udsendes med denne. Du vil derfor skulle deltage i øvelsesaktivitet med føringsstaben.

Du vil få udleveret FAP/FIA og mobiltelefon, hvilket blandt andet giver mulighed for at arbejde fra hjemmet, når tjenesten tillader det.

Om dig

Du er orlogskaptajn, eller en erfaren kaptajnløjtnant med gode analytiske evner. Er du kaptajnløjtnant og uden gennemført MMS, vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.Det er et krav, at du har operativ erfaring, samt erfaring som stabsofficer.

Du er udadvendt og har gode kommunikationsevner. Du har gode sociale evner og situationsfornemmelse, og trives med at arbejde sammen med mennesker fra andre kulturer. Du besidder gode engelsksproglige færdigheder (både skrift og tale), og trives med at opholde dig i egne af verden, hvor både klima-, sundheds- og samfundsforhold er meget anderledes end i Danmark.

Du har erfaring med, at arbejde med maritime sikkerhedsudfordringer ude i verden, samt erfaring med både personaleledelse og projektledelse. Ud over det, så bidrager humor og kollegialt sammenhold særdeles positivt til vores hektiske hverdag, så du skal have lyst til at kommunikere, bidrage og argumentere.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Noe Isgaard på telefon +45 25 16 42 50 eller via mail FKO-SV-N5i51@mil.dk.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19141.

Ansøgningsfristen er den 3. januar 2021 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Stillingen er ledig til besættelse den 1. februar 2021. Ansættelsesdatoen vil blive endeligt koordineret i samarbejde med afgivende chef.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM SØVÆRNSKOMMANDOEN

Søværnskommandoen indgår i Forsvarskommandoen og er placeret på Flyvestation Karup. En afdeling af Søværnskommandoen er placeret på Flådestation Korsør. Søværnskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion inden for det sømilitære område, herunder for at styrkeproducere og opstille sømilitære enheder inklusive Søværnets Nationale Maritime Operationscenter. Søværnskommandoen er også ansvarlig for den nødvendige maritime nationale styrkeindsættelse op igennem kriseniveauerne fra fred over krise til krig, hvor chefen for Søværnskommandoen skal kunne fungere i rollen som national Maritime Component Commander. Søværnskommandoen gennemfører, kontrollerer og evaluerer virksomheden i Søværnet. Endelig er Søværnskommandoen ansvarlig for at opretholde værnsfaglighed og identitet.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha
Are you sure you want to delete this file?
/