/*Menu hide on click outside*/
Published
2. April 2022
Expires
22. April 2022
Location
Denmark
Category
City
Aalborg
Page Views
2

Description

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.
Siemens Gamesa har en vision for vedvarende energi: vi tror på kraften i naturen og på teknologi. Hjælp os med at blive klar til de energimæssige udfordringer i fremtiden og med at skabe grønne fodaftryk – bliv en del af et team, der arbejder for at forbedre fremtiden for os og for vores planet.
Vi fokuserer på at ansætte de bedste folk, hvor end de måtte være i verden. Vi sætter en ære i at tilbyde vores medarbejdere fleksibilitet og arbejder målrettet på at opbygge en arbejdsstyrke, som kan vokse med virksomheden. Siemens Gamesa sætter en ære i at tilbyde alle medarbejdere lige muligheder. Vi hylder diversitet og gør alt for at skabe et inkluderende miljø for alle medarbejdere.
Vores kultur er baseret på tillid og fokuserer på anerkendelse, diversitet og kontinuerlig læring. Det, der gør os til et globalt team, er, at vi værdsætter vores medarbejdere og at vores kollegers sikkerhed er en hjertesag for vores
organisation.
Har du passion for optimering, kan du holde produktions operationen kørende uden problemer og har du lyst til at arbejde med nogle af verdens største offshore vindmøller?
Motiveres du af at et job, hvor du arbejder med kvalitet, og ønsker du at være en del af en faglig stærk afdeling ved Siemens Gamesa?
I Quality Control mangler vi en Quality Inspector. Så trives du med at have flere bolde i luften, arbejdsdage og opgaver der er afvekslende, gode kolleger, så mangler vi en energisk og læringsparat kollega.
Hvordan kan du bidrage til vores vision?
I Quality Control sørger vi for at alle kvalitetskrav bliver overholdt på de vinger vi producerer, således kunderne får det produkt de forventer og i den rette kvalitet.
Vi har stort fokus på at kunne levere et produkt, der fuldstændigt lever op til kundernes krav, og det er derfor vigtigt, at du har gjort op med dig selv om du kan efterleve dette fokus.
Du vil opleve, at vi i afdelingen bruger hinandens kompetencer og styrker og hjælper hinanden. Alle er med til at gøre en forskel - engagement og initiativ præger kulturen i afdelingen. Der er fokus på udvikling af både mennesker og produkter.
Du skal både kunne arbejde selvstændigt og i team, turde tage beslutninger og følge dine projekter til døren.
Du bliver faglig specialist indenfor dit felt og dine ansvarsområder bliver:
Syn af punkter i segment 3 og segment 4
Syne og dokumentere i henhold til den gældende dokumentation
Dokumentation i henhold til interne og eksterne kvalitetskrav
Bemærk arbejdet vil være 12 timers drift og på flere skift.
Hvordan kan du være med til at gøre en forskel?
Ved at have en passion for vedvarende energi og en fornemmelse for vigtigheden af at gå forrest i forandringen. Vi søger ligeledes…
Vi forventer, at du har forholdsvis stor IT viden og vil være i stand til at kunne arbejde i systemer som Prisma og Q-sys. Desuden er det vigtigt, at du kan begå dig sikkert i skrift; både på dansk og engelsk.
Du skal være i stand til at kunne koble teori med praksis. Det vil især være gældende i din træningsperiode, hvor du vil bruge meget tid på at læse og forstå komplekse tekster.
Vi forestiller os, at du trives med at kunne multitaske og have arbejdsdage der afvekslende. Du sætter pris på at have gode kollegaer og er i stand til at samarbejde og prioritere; alene men i ligeså høj grad sammen med dine kollegaer.
Dit dansk skal være avanceret, både mundtligt og skriftligt, da du har daglige kommunikation med interne og eksterne samarbejdspartner.
Til gengæld for dit engagement tilbyder vi dig...
At blive en del af vores mission for bæredygtighed: ren energi for kommende generationer. Vi er et globalt team med en diversitet af kolleger, som deler en passion for vedvarende energi og har en kultur af tillid samt mandat til at gøre vores egne idéer til virkelighed.
Vi fokuserer på personlig og professionel udvikling til at vokse internt inden for vores organisation. Siemens Gamesa tilbyder en bred vifte af fordele, herunder fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra, en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning, en attraktiv lønpakke (fast/variabel) og lokale fordele som f.eks. en frokostordning, medarbejderrabatter og meget mere.
Bemyndiggørelse af vores medarbejdere
https://www.siemensgamesa.com/sustainability/employees
Hvordan forestiller du dig fremtiden?
https://youtu.be/12Sm678tjuY
Vores globale team er frontløbere, når det gælder om at takle klimakrisen og reducere CO2-udslippet – den største udfordring, vi står overfor.
Yderligere information
For mere information om selve stillingen kontakt manageren : Thomas Eriksen 30 67 75 49
For yderligere information vedrørende rekrutteringsprocessen kan du kontakte den primære rekrutteringskonsulent Gerd Veierskov en email via gerd.veierskov.ext@siemensgamesa.com
Husk venligst at anføre job-ID’et i denne e-mail.
Vi gør venligst opmærksom på, at denne e-mail ikke må bruges til at sende ansøgninger eller CV’er og at disse i givet fald ikke vil komme i betragtning.
Se venligst nedenstående link for mere information omkring vores arbejde i Danmark: https://www.siemensgamesa.com/explore/journal/wind-engineers-in-denmark
Siemens Gamesa is an equal opportunity employer and maintains a work environment that is free from discrimination and where employees are treated with dignity and respect. Employment at Siemens Gamesa is based solely on an individual's merit and qualifications, which are directly related to job competence. Siemens Gamesa does not discriminate against any employee or job applicant on the basis of race, ethnicity, nationality, ancestry, genetic information, citizenship, religion, age, gender, gender identity/expression, sexual orientation, pregnancy, marital status, disability or any other characteristic protected by applicable laws, rules or regulations. We adhere to these principles in all aspects of employment, including recruiting, hiring, training, compensation, promotion and benefits.We are driven by people - from more than 100 different countries, they build the company we are every day. Our diverse and inclusive culture encourages us to think outside the box, speak without fear, and be bold. We value the flexibility that our smart-working arrangements, our digital disconnection framework and our family-friendly practices bring to the new way of working.

Related Jobs