/*Menu hide on click outside*/
Published
26. September 2021
Expires
16. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Page Views
6

Description

Rohde Nielsen A/S er altid på udkig efter driftige, motiverede, initiativrige og dygtige maskinchefer og 1. mestre til vores flåde bestående af hopper dredgers (sandsugere), grab dredgers og multipurpose vessels.
Er du uddannet maskinmester eller maskinist, og har du tidligere erfaring indenfor offshore konstruktion, sandsugning eller PSV, så har vi muligvis en stilling til dig.
Det er bestemt en fordel, hvis du er DP Technical certificeret.
Som senior officer indtræder du som en del af skibets ledelse. Det forventes at du lægger vægt på et godt og respektfuldt samarbejde i besætningen, at du ser fremad og er opsøgende samt proaktiv når skibet skal indgå i nye projekter. Vi forventer at du, som mester er fagligt dygtig og vil være i stand til aktivt at indgå i optræningen af yngre mestre.
Hos Rohde Nielsen A/S bliver du en del af en besætning i Skandinaviens største dredger-/entreprenørfirma, der opererer world-wide. Her får du rig mulighed for at bruge og udvikle dine tekniske færdigheder indenfor fagområdet på rederiets enheder.
Det er vigtigt, at du trives i en travl og vekslende hverdag, og samtidig er i stand til at bevare roen i perioder med højt aktivitetsniveau. Du skal være struktureret, omhyggelig og have god sans for detaljer og sikkerhed. Som entreprenørvirksomhed arbejder vi effektivt og går efter løsninger på en anderledes og utraditionel måde, hvor dynamik og innovation arbejder side om side for at sikre en tilfreds kunde.
Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere, både til søs og på land, er motiverede, engagerede og tager ansvar - med fokus på sikkerhed, optimering og performance.
Som person er du positiv og indgår naturligt i teams. Ligesom du ikke er bange for at tage fat, og give en hånd med, hvor der er brug for det.
Har du uddybende spørgsmål til stillingen kan du kontakte vores rekrutteringsansvarlig Mark Holmstrøm på apply@rohde-nielsen.dk eller på telefon 3391 2507.