/*Menu hide on click outside*/
Published
21. September 2020
Location
Denmark
Job Type
City
Esbjerg

Description

JOIN VIKING - and save lives for a living

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og levere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

VIKING søger lige nu en dygtig ingeniør til vores Engineering afdeling. Så hvis du brænder for at gøre en forskel og være en del af en global virksomhed som har til formål at beskytte og redde menneskeliv, så er du kommet til rette sted.

Vil du med ombord?

Som ingeniør hos VIKING får du en vigtig rolle i forhold til at sikre, forbedre, videreudvikle og vedligeholde kvaliteten af vores udstyr og sikkerhedsløsninger.

Du bliver en del af et team bestående af på 6 produktansvarlige ingeniører i MES (Marine Evacuation Systems). Teamet indgår i en større afdeling, som alle arbejder med hele processen - fra et MES produkt produceres, til det tages af et skib efter endt brugscyklus.

Det er et engageret team, med forskellige kompetencer og tekniske baggrunde. Fælles for dine nye kolleger er, at de motiveres af VIKINGs fælles mission om at redde liv. Du kommer også til at indgå i et godt og konstruktivt samarbejde med vores udviklingsafdeling og opgaver bliver ofte løst i fællesskab.

Afhængigt af din profil, vil du komme til at arbejde med nogle af nedenstående opgaver:

Projektstyring (mellemstore projekter)

Deltage i tværorganisatoriske produktudviklingsteams

Produktmodning og optimering

Idéudvikle, designe og dimensionere tekniske løsninger

Udvikle testprotokol og risikovurdering samt overvåge og konkludere på tests af prototyper

Oprette og vedligeholde dokumentation

Produktkategoriansvar

Din indgang til stillingen

Du er uddannet maskiningeniør eller har en lignende teknisk baggrund. Du har erfaring fra tilsvarende stilling hvor du har arbejdet projektorienteret med systematisk produktudvikling eller produktvedligehold.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til 3D CAD

Du er forretningsdrevet og kvalitetsbevidst, og er vant til at arbejde med skarpe leverancer og deadlines

Du har fokus på driftsmiljø

Du har en struktureret og analytisk tilgang til dine opgaver

Du besidder et stort drive og en faglig nysgerrighed

Du kommunikerer ubesværet både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

På det personlige plan er du åben, udadvendt og villig til at yde en ekstra indsats, når deadlines kræver det. Du er en holdspiller, som er god til at skabe og pleje relationer.

Når verdenen igen bliver normaliseret, skal du forvente 30 rejsedage globalt om året.

Har du bopæl i Esbjerg-området, vil det være en fordel. Alternativt er du vant til at kørsel i forbindelse med dit job.

Vi tilbyder

Opfylder du kravene, tilbyder vi en spændende og afvekslende stilling. Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig oplæring samt træning i vores produkter og systemer. Du kommer til at indgå i et dynamisk og inspirerende miljø, der byder på moderne teknologi og kompetente kolleger.

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og tilbyder unikke karrieremuligheder i en international organisation. Du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Som VIKING-medarbejder har du mange fordele – ud over en varieret arbejdsdag. Vores kantine serverer dagligt en sund og veltillavet morgen- og frokostbuffet, vi har træningsfaciliteter, massør, sundhedsordning, frugtordning og et fælleshus, som kan benyttes til både private og arbejdsrelaterede arrangementer.

Søg stillingen

Grundet GDPR (General Data Protection Regulation) modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.

Til orientering afholder vi løbende samtaler og anbefaler, at du sender din ansøgning og CV snarest muligt. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil 2542 8269.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

16. December 2020
ELEKTRO INGENIØR   Denmark
5. December 2020
Are you sure you want to delete this file?
/