/*Menu hide on click outside*/
Published
10. June 2021
Location
Sweden
Category
City
Telemark

Description

Brevik Engineering AS er en bedrift i vekst bygget på en lang tradisjon med design av skip og flytende offshoreinnretninger. Vi trenger flere dyktige medarbeidere, og er du sulten på nye utfordringer kan det være nettopp deg vi ser etter. I Brevik engineering er vi 41 ansatte, med erfaring innen den maritime sektoren. Vi holder til ved vannkanten i Brevik og har nydelig utsikt til en av Norges mest trafikkerte skipsleder. Hos oss blir du en del av et sterkt fagmiljø,. Vi tilbyr god oppfølging , fadderordning og sosiale arrangement under normale omstendigheter. Ta en titt på stillingene under.
HVAC design og konstruksjon

Personen vi søker vil jobbe med design av HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning) for konsepter, grunnleggende prosjekteringsfaser og detaljprosjektering for alle typer flytende installasjoner innen skips, olje og gass industrien og for landbasert industri. Som ingeniør vil du få ansvar for å gjøre design og analyser i henhold til vår prosjekt- og kvalitetsstandard, med fokus på prosess og teknisk sikkerhet. Videre vil du også bidra til teknisk utvikling av vårt gode multidisipline fagmiljø. Som ingeniør vil du kunne få ansvaret for salg og gjennomføring av HVAC anlegg for landbasert industri.
Strukturanalyse og Utmatting

Personen vi søker vil jobbe med strukturanalyser for konsepter, design, grunnleggende engineeringsfaser, detaljengineering og oppfølging mot verft. Også oppdrag med ombygninger og løsning av ikke standardiserte konstruksjonsoppgaver vil være en del av arbeidsoppgavene. Kandidaten vil få ansvar for å gjøre analyser og beregninger i henhold til vår prosjekt- og kvalitetsstandard, med søkelys på gode og varige designløsninger. Kandidaten vil også bidra til videre teknisk utvikling av vårt gode multidisipline fagmiljø.
Naval Architect

Personen vi søker vil jobbe med utvikling av konsepter, videreutvikling av design, videre grunnleggende engineering, detaljfaser og byggefaser. Kortere oppdrag med ombygninger og løsning av ikke standardiserte designoppgaver må påregnes. Arbeidet vil bli utført i henhold til vår prosjekt- og kvalitetsstandard, med fokus på gode og varige løsninger. Kandidaten vil bidra til videre teknisk utvikling av vårt gode multidisipline fagmiljø.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

23. June 2021
22. June 2021
Offshore kokk   Sweden new
22. June 2021
22. June 2021
Are you sure you want to delete this file?
/