/*Menu hide on click outside*/
Published
4. June 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark

Description

Vi har travlt og har brug for en ny kollega til Skibsregisteret i Søfartsstyrelsen.
Vi er kendetegnet ved høj grad af service og kompetent vejledning. Vi har fokus på høj faglig kvalitet og nytænkning, når vi løser drifts- og udviklingsopgaver. Vi medvirker til, at det er attraktivt at vælge dansk flag både for danske og udenlandske skibsejere. Vi er ved at udvikle et digitalt skibsregister, hvilket betyder, at vi er i en omstillingsproces hen i mod at tænke og arbejde mere digitalt.
Vi er i dag 6 jurister, 3 administrative medarbejdere, 1 studentermedhjælp og en driftschef. Vi søger en ny kontorassistent til at varetage forskellige administrative opgaver i Skibsregistret.
Om jobbet
Vi registrerer ejer-, pante- og brugsrettigheder på skibene efter principper, der ligner tinglysning for fast ejendom og opkræver årlig afgift. Som kontorassistent vil du primært skulle varetage dagbogsføring, som er dér, hvor hele registreringsprocessen starter. Det omhandler bl.a. håndtering af elektroniske blanketter og journalisering i den forbindelse både i fagsystem og sagsbehandlersystem. Du vil have telefonkontakt med både med danske og udenlandske skibsejere, advokater, finansielle virksomheder og rådgivere.
Dine opgaver kommer også til at omfatte administrative opgaver i forbindelse med opkrævning af den årlige afgift for skibe. Det betyder, at visse regnskabsmæssige færdigheder samt kendskab til Navision og Excel vil være en fordel.
Du vil gennemgå en grundig oplæring, så du er klædt på til at varetage opgaverne, men vi forventer også, at du selv tager initiativ til din læring.
Vi tilbyder
En alsidig og varieret hverdag
Et positivt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og humor
Hjælpsomme og fleksible kolleger, som passer på hinanden
Gode udviklingsmuligheder og plads til at vokse
Ansvar og medindflydelse på opgavernes løsning
Om dig
Du er uddannet inden for kontorfaget, er vant til at arbejde selvstændigt og målrettet, men trives også med at arbejde i teams.
Desuden lægger vi vægt på, at du:
Er struktureret og grundig
Trives med en uforudsigelig hverdag
Er serviceminded og hjælpsom
Gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner både på dansk og engelsk
Er udviklingsorienteret og med et digitalt mind-set
Har erfaring med Navision, Excel, føring af dagbog og opkrævning af afgift
Om Søfartsstyrelsen
Søfartsstyrelsen er en central aktør for vækst og udvikling af det maritime erhverv i Danmark og med et højt niveau af sikkerhed til søs.
Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi har en travl hverdag. Vi har en fleksibel arbejdstilrettelæggelse og lægger vægt på balance mellem arbejdsliv og privatliv. Du vil få gode kolleger i et engageret arbejdsmiljø både fagligt og socialt. Som del af Som en del af Erhvervsministeriet er der ligeledes gode karrieremuligheder på tværs af styrelser og departement.
Stillingen er placeret i Korsør.
Om ansættelsen
Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.
Du kan få flere informationer om stillingen ved at kontakte driftschef Mette Eghoff Poulsen på tlf. 72 19 62 38. For yderligere oplysninger om personaleforhold kan du kontakte HR-partner Kristine Castenschiold på tlf. 91 33 70 22.
Du kan læse mere om os på Søfartsstyrelsens hjemmeside www.soefartsstyrelsen.dk
Har du lyst til at søge?
Så klik på ”Søg stilling” knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside: http://jobisoefartsstyrelsen.dk/#job
Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest d. 15. juni
Vi forventer at afholde samtaler i uge 25 og 26. Der kan forventes anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

Are you sure you want to delete this file?
/