/*Menu hide on click outside*/
Published
10. April 2021
Expires
30. April 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Page Views
2

Description

HVAD ER MARLOG?
MARLOG er Danmarks nationale klyngeorganisation, der arbejder for Danmark som et bæredygtigt og innovativt førende kraftcenter indenfor det maritime erhverv og logistik. MARLOG arbejder for at fremme en øget konkurrenceevne for de maritime erhverv og logistik gennem innovation, transformation og kompetenceudvikling. MARLOG understøtter virksomhedernes grønne omstilling, digitalisering og adgang til kompetente medarbejdere. MARLOG skaber værdi ved at hjemtage viden, facilitere netværk og initiere nye samarbejder på tværs af hele erhvervet og relevante sektorer.
MARLOG er etableret i 2020 med hubs i København, Frederikshavn, Svendborg, Esbjerg og Rønne. MARLOG beskæftiger 25 dedikerede medarbejdere fra alle hjørner af landet og er guldcertificeret i henhold til EU’s fælles klyngeinitiativ ECEI. Læs mere på www.marlog.dk
DIREKTØRENS OPGAVER
Opgaven er – for så vidt angår målsætning – klarlagt i fundatsen for foreningen og bestyrelsen. Direktøren og den samlende organisation har som opgave at levere på dette.
Når det er sagt, ligger der nogle klare opgaver i den nære fremtid:
Fortsætte implementeringen af den nye organisation.
Få fusionen færdiggjort og igangsat - og implementer en samlet kultur.
Sætte retningen og kommunikere den klart i organisationen - og levere den.
Få MARLOG gjort synlig i markedet.
Tiltrækning af nye medlemmer er altafgørende for MARLOGs fremtid, og dette gælder specielt udenfor det maritime, og også indenfor SMV.
Ultimativt gøre MARLOG til den naturlige samarbejdspartner for små og store virksomheder indenfor MARLOGs medlemskreds.HVEM ER DU?
Du kan komme mange steder fra, vi har ikke et formelt uddannelseskrav til stillingen.
Det vi tænker, der skal til, for at få succes i stillingen kan f.eks. være:
Du har en solid erfaring med ’stakeholder management’, du har forståelse for klynge- og/eller netværkssamarbejder, og du besidder politisk tæft.
Du har erfaring fra brancheorganisationer, faglige organisationer, industri og/eller erhvervshuse eller anden relevant baggrund fra virksomheder i det private.
Bred erfaring med økonomistyring herunder opfølgning og rapportering i ofte komplicerede strukturer, der involverer offentlige bevillinger, private medlemsbidrag og komplekse projektsammenhænge.
Erfaring med distanceledelse idet organisationen er spredt i Danmark.
Gerne erfaring med projektledelse indenfor udviklingsprojekter samt kendskab til værdikæden i forhold til distribution af f.eks. industriprodukter.
Flydende i dansk og forhandlingsniveau på engelsk – kendskab til nordiske sprog er et plus.
Uanset dine professionelle kvalifikationer bliver du ikke en succes, og vil sikkert heller ikke trives i jobbet, hvis ikke din personlighed passer. Det vi kigger efter i din personlighed er:
Du er resultatorienteret med et udpræget samarbejdsgen (teamplayer).
Du kan skabe gode relationer både internt og eksternt.
Du er en meget stærk kommunikator.
Du evner at have mange bolde i luften.
Du har taktisk operationel tilgang til opgaverne fremfor strategisk, og har en klar ’hands on’ tilgang til tingene.
Du har politisk tæft og er god til at finde løsningen sammen med andre.
Du har et vist internationalt udsyn med primær fokus på Norden og EU.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Tom Soling. Du er også velkommen til at lægge dit CV ind, og du vil derefter høre fra os.
MARLOG vil naturligvis ikke få kendskab til din identitet, før det er aftalt med dig.
Vi vil løbende afholde samtaler, derfor er der ikke en ansøgningsfrist, vi lukker processen, når den rigtige kandidat er valgt.
Bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er på mail.