/*Menu hide on click outside*/
Published
18. March 2022
Expires
7. April 2022
Location
Finland
Category
City
Turku
Page Views
2

Description

Elomatic luo kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja, jotta asiakkaidemme liiketoiminta olisi tulevaisuudessa entistäkin ympäristöystävällisempää, turvallisempaa ja kilpailukykyisempää. Meillä työskentelee 1100 asiantuntijaa, joiden suunnittelutyön tarkoitus on lisätä ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.
Mitä teemme
Elomaticin tuote- ja palveluvalikoima sisältää teollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, projektinhallintapalvelut, elinkaaripalvelut sekä teknologiset ratkaisut ja tuotteet tietyillä erikoisaloilla sekä suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoratkaisut suunnittelutoimistoille ja teollisuudelle.
Elomatic toimii seuraavilla teollisuudenaloilla:
Prosessi- ja energiateollisuus, mukaan lukien myös elintarvike- ja lääketeollisuus
Kone- ja laitevalmistusteollisuus
Meri- ja offshore-teollisuus
Haemme soveltuvan teknisen koulutuksen (DI, YAMK, AMK) omaavaa CFD asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.
Arvostamme aiempaa kokemusta CFD asiantuntijan tehtävistä, Ansys- ja StarCCM+ - ohjelmiston tuntemusta, ongelmanratkaisukykyä, vuorovaikutustaitoja ja englannin kielen osaamista. Huomioimme myös CFD asiantuntijan tehtävistä kiinnostuneet tulevat asiantuntijat, joilla ei vielä ole laskentakokemusta.
Mitä tarjoamme Sinulle
Tarjoamme haastavia, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä erilaisten virtausteknisten ilmiöiden parissa ja Suomen isoimman virtauslaskentatiimin tuen.
Elomatic on kasvava, vakavarainen ja suomalainen perheyhtiö. Tarjoamme sinulle joustavan työajan, etätyömahdollisuuden sekä erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Meillä saat monipuoliset henkilöstöedut, joihin sisältyy mm. kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset sekä muita hyvinvointia tukevia palveluja.
Menestymme yhdessä, Tahdomme kehittää ja kehittyä, Olemme luotettavia
Jos arvomme ovat linjassa oman ajattelumaailmasi kanssa ja kiinnostut tästä tehtävästä, liity asiantuntevaan ja innostuneeseen tiimiimme! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille 10.4.2022 mennessä. Mikäli olet vielä opiskelija, liitäthän mukaan myös opintosuoritusotteen. Paikka täytetään hakuaikana heti kun tiimiimme soveltuva henkilö löytyy. Töiden aloitusajankohta sovitaan joustavasti.
Lisätietoja tehtävästä antaa: Fredrik Bergström, Design Manager, +358 40 9004592, fredrik.bergstrom@elomatic.com

Hakuaika alkaa: 15.03.2022 16:00Hakuaika päättyy: 10.04.2022 23:59