/*Menu hide on click outside*/
Published
10. April 2021
Expires
30. April 2021
Location
Sweden
Category
City
Malmö
Page Views
0

Description

Vi har tänkt framåt så långt tillbaka vi kan minnas.
Börja hos oss och se till att vi aldrig slutar.

1990 var det inte många som såg vindens potential som elproducent. En som gjorde det och agerade var Eolus grundare. Och sedan dess har bolaget vuxit i takt med omvärldens efterfrågan på förnybar energiproduktion för en hållbar framtid. Vi fortsätter att vara vindkraftpionjärer och bygger bolaget med kunskap, engagemang och de bästa medarbetarna på alla nivåer.

Drivs du av att vara delaktig i omställningen till förnybar energi? Har du erfarenhet av att arbeta med kommersiell affärs - och projektutveckling? Då kan rollen som Affärs- och Projektutvecklare för Offshore hos oss på Eolus Vind vara passande för dig.

Eolus Vind är Sveriges första kommersiella vindkraftsutvecklare, och vi är på en tillväxtresa där vi utvecklar vår portfölj. Vi söker därför nya affärs- och projektutvecklare för att driva arbetet med vår projektportfölj inom havsbaserad vind.

Detta är en chans att arbeta för ett väletablerat bolag med korta beslutsvägar och stor möjlighet till påverkan. Du kommer bli en del av ett team där stort värde sätts på din kompetens, och då Eolus kännetecknas av en prestigelös miljö, värdesätter vi kreativ input och nya idéer som komplement till vår grundläggande struktur som möjliggör god effektivitet.

I rollen som affärs- och projektutvecklare kommer du arbeta med att identifiera och utveckla projekt inom havsbaserad vindkraft i tidig utvecklingsfas, med fokus på den nordiska marknaden samt norra Europa. Detta innebär att utvärdera områden och marknader som kan vara lämpliga för etablering och driva den initiala utvecklingsprocessen. Rollen kan även komma att innebära arbete med projektet fram till investeringsbeslut, vilket innefattar tillstånds- och samrådshantering.

För att trivas i rollen tror vi att du gillar att knyta nya kontakter vilket blir en stor del av ditt dagliga arbete. Du kommer ingå i den nya Offshore funktionen och tillsammans med några kollegor driva utvecklingen av havsbaserad vind på Eolus.

Vi söker dig som har arbetat med affärsutveckling i kommersiella sammanhang tidigare, gärna inom energibranschen, och om du har arbetat med havsbaserad vind ses det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, samt erfarenhet av arbete i kartprogrammet GIS.

Tjänsten är med placering på vårt kontor i Malmö eller Hässleholm, och det ingår ett begränsat antal resor i tjänsten.

Om du vill veta mer om denna roll, vänligen kontakta Bengt Wegemo på 0763-10 09 44 och ansök med ditt CV via vår karriärsida.

Kom och tänk stort, högt och långt med oss på Eolus!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Related Jobs

19. December 2020
19. December 2020
19. December 2020